Co naprawdę kryje się pod hasłem „kuchnia staropolska”? Zapomnij o karczmach „U Sarmaty” i wakacyjnym bigosie w Borach Tucholskich. Jacek Komuda w książce „Obżartuchy i opilce” zabiera nas w podróż pr...
Książka jednej z najbardziej popularnych i lubianych postaci polskiej sceny kulinarnej. Michał Korkosz, lepiej znany jako Rozkoszny, autor bloga rozkoszny.pl, powraca z nową porcją ekscytujących przep...
Zobacz inne numery
(49)
Idealny magazyn dla osób, które czerpią przyjemność z przebywania w kuchni i przyrządzania ciekawych potraw „od zera”. „Good Food” to niekończąca się księga przepisów kulinarnych z całego świata.
Zobacz inne numery
(3)
Wydawany w wielu krajach magazyn, który budzi kulinarne pasje. Bogactwo różnorodnych przepisów na dania łatwe w przygotowaniu, wyszukane potrawy – dla różnych upodobań smakowych.
Zobacz inne numery
(1)
Magazyn dla smakoszy, koneserów i pasjonatów. Przedstawia oryginalne rodzaje kawy, opisuje sposoby parzenia, podaje ciekawostki historyczne, wprowadza w klimat kultowych kawiarni.