Zobacz inne numery
(76)
Jedyny polski luksusowy magazyn dla kobiet ukazujący się nieprzerwanie od 1957 roku. Wielokrotny laureat konkursu „GrandFront” na najlepszą okładkę prasową. Jego cechami rozpoznawczymi są unikalna for...Prenumeruj
Poznaj przepisy, które zawsze się sprawdzają! W ebooku Henryki Tuszyńskiej najdziesz zarówno dobrze znane, tradycyjne dania, jak również świeże pomysły i inspiracje kulinarne. Wypróbujesz wyborne zupy...
Odkryj magię greckich wysp i poznaj ich jeden z największych sekretów. Dionisios Sturis, autor takich bestsellerowych reportaży jak „Gracja” czy „Zachód słońca na Santorini”, niczym wytrawny poszukiwa...
Czy dom może mieć jakiś smak? Czy może przywodzić na myśl nie tylko reminiscencje, ale i aromaty? Czy da się przywołać wspomnienia z lat, gdy z ufnością patrzyło się w przyszłość i miało do spełnienia...
Praktyczny przewodnik po najbardziej fascynujących miejscach, które odwiedził znany i kontrowersyjny prezenter telewizyjny – Anthony Bourdain. Ebook „Dookoła świata. Niepokorny przewodnik kulinarny” u...
Czy przechodząc kiedyś obok piekarni, pomyśleliście: „Ach, żeby tak samemu umieć robić te wszystkie bułki i chleby?”. Ebook „Domowa piekarnia” ze 120 przepisami na domowy wypiek pieczywa udowodni wam,...
Jak wyglądała prawdziwa kuchnia staropolska? Czy na obiadach czwartkowych u króla Stasia można się było najeść? I jak – znana z drakońskich diet – Sisi uwiodła Franciszka Józefa swoim apetytem?
Poznaj...
Jeśli szukasz sposobu na szybki, zdrowy i skuteczny spadek wagi, poradnik J.J. Smith jest dla ciebie. W ebooku „7-dniowa oczyszczająca dieta octowa” znajdziesz trzy różne plany posiłków do wyboru, lis...
Sto przepisów dla niej, dla niego, dla całej rodziny! Przepisy na koktajle śniadaniowe, przekąski (idealne na drugie śniadanie lub podwieczorek), health&beauty. Skarbnica inspiracji dla tych, wszystki...
Litry oliwy, kilogramy pomidorów, masło, kluski i brzoskwinie skąpane w winie… „Flavia gotuje, czerpiąc wzory tak z dawnej kuchni polskiej, jak i z bogatych tradycji florenckich i toskańskich. Ta ksią...
Poznajmy kolejne sekrety kuchni rodziny Winnych. Przez sto lat ta wspaniała rodzina tworzyła swoją smakową tradycję. Jej niebagatelną częścią są przetwory i nalewki. W kolejnej książce z przysmakami W...
Zobacz inne numery
(49)
Idealny magazyn dla osób, które czerpią przyjemność z przebywania w kuchni i przyrządzania ciekawych potraw „od zera”. „Good Food” to niekończąca się księga przepisów kulinarnych z całego świata.
Chcesz wiedzieć, co zjeść na śniadanie mistrza przed startem w zawodach biegowych? Potrzebujesz bomb antyzapalnych, pobudzających metabolizm i działających przeciwbakteryjnie i przeciwwirusowo? A może...
Książka autorki bestsellera „Metaboliczne IQ. Twój kod do zdrowia”. Czy zdrowe odżywianie jest drogie? Dlaczego czytanie składu na etykietach już nie wystarczy? Jak odróżnić produkty, które służą nasz...
Jesteś ciągle zmęczona? Narzekasz na brak energii? Łatwo się złościsz i odczuwasz niepokój? A może nie możesz pozbyć się powracających migren? Jeśli na choć jedno pytanie odpowiedziałaś tak, przyczyna...