Przed Wami zbiór krótkich wierszowanych opowieści z podmorskiego świata ryb! Do każdej z opowieści załączona jest całostronicowa ilustracja, aby jeszcze bardziej poruszyć wyobraźnię. Ebook „Jak Dorsz ...
Bestseller „New York Timesa”. Jonathan Balcombe zabiera nas w badawczą ekspedycję po głębinach mórz, rzek i jezior. Obala od wieków pokutujące mity, ukazując ryby jako istoty czujące, świadome i towar...
Bestseller „New York Timesa”. Jonathan Balcombe zabiera nas w badawczą ekspedycję po głębinach mórz, rzek i jezior. Obala od wieków pokutujące mity, ukazując ryby jako istoty czujące, świadome i towar...
Świat zwierząt jest pełen ekscytujących tajemnic. Pięknie zilustrowany ebook „Zwierzęca księga rekordów” przedstawia rekordzistów, o których do tej pory nie słyszałeś. Poznaj mistrzów prędkości i niez...
Przepisy Joli to więcej niż blog i strona na facebooku – to już instytucja. A teraz ponad pół miliona fanów cudownie smacznej domowej kuchni w ciepłym, rodzinnym wydaniu Joli Caputy otrzymuje także e-...
Książka skąpana w świetle fluorescencyjnych meduz. Zaprasza nas w podróż w głębiny nauki i mroki historii, gdzie legendy często okazują się mniej nieprawdopodobne niż zaskakująca rzeczywistość. Autor ...
Zobacz inne numery
(49)
Idealny magazyn dla osób, które czerpią przyjemność z przebywania w kuchni i przyrządzania ciekawych potraw „od zera”. „Good Food” to niekończąca się księga przepisów kulinarnych z całego świata.
Krzysztof Środa, autor tak znakomitych publikacji jak „Las nie uprzedza”, tym razem proponuje nam swoisty przewodnik, a raczej osobistą encyklopedię – na pół eseistyczną, na pół prozatorską opowieść o...