Niezastąpione źródło wiedzy kulinarnej. Książka zawiera ponad 110 prostych i nowoczesnych pomysłów na potrawy z warzyw, owoców, kasz i makaronów. Idealna dla osób, dla których liczy się smak oraz łatwość przygotowania, a także dla tych, którzy chcą jeść mniej mięsa.
Niezastąpione źródło wiedzy kulinarnej. Książka zawiera ponad 110 prostych i nowoczesnych pomysłów na potrawy z warzyw, owoców, kasz i makaronów. Idealna dla osób, dla których liczy się smak oraz łatwość przygotowania, a także dla tych, którzy chcą jeść mniej mięsa.
„ /> Coś wspaniałego!” – Nigella Lawson
„Zielona uczta. Wiosna, lato” to zbiór apetycznych przepisów w duchu bestsellerowej książki „Jedz. Mała księga szybkich dań” Nigela Slatera. Ponad 110 pomysłów na wiosenne i letnie warzywne dania we wszelkich odmianach. Prawie każde przygotujesz w 30 minut. W drugiej połowie 2020 roku w księgarniach pojawi się „Zielona uczta. Jesień, zima”.