Poznaj przepisy, które zawsze się sprawdzają! W ebooku Henryki Tuszyńskiej najdziesz zarówno dobrze znane, tradycyjne dania, jak również świeże pomysły i inspiracje kulinarne. Wypróbujesz wyborne zupy...
Opowieść, która toczy się wokół stołu. Znany szef kuchni czerpie inspirację z polskiej tradycji kulinarnej, ale w jej nowym, lekkim wydaniu. To jego znak firmowy. Autor chce nam przypomnieć, że wspóln...
Przepisy Joli to więcej niż blog i strona na facebooku – to już instytucja. A teraz ponad pół miliona fanów cudownie smacznej domowej kuchni w ciepłym, rodzinnym wydaniu Joli Caputy otrzymuje także e-...
Na kartkach ebooka „Jerozolima. Książka kucharska” Yotam Ottolenghi – światowej słąwy szef kuchni – i Sami Tamimi odkrywają ekscytującą kuchnię swojego rodzinnego miasta i jego różnorodnych muzułmańsk...
Zobacz inne numery
(49)
Idealny magazyn dla osób, które czerpią przyjemność z przebywania w kuchni i przyrządzania ciekawych potraw „od zera”. „Good Food” to niekończąca się księga przepisów kulinarnych z całego świata.
500 przepisów współczesnej kuchni polskiej, wykorzystujących wszystko to, co obecnie jest nam w stanie zaoferować handel. Odkryjmy na nowo uroki naszej rodzimej sztuki kulinarnej, która nawet w epoce ...
Zobacz inne numery
(3)
Wydawany w wielu krajach magazyn, który budzi kulinarne pasje. Bogactwo różnorodnych przepisów na dania łatwe w przygotowaniu, wyszukane potrawy – dla różnych upodobań smakowych.
Zbiór 120 przepisów na wegetariańskie potrawy, łączących intrygujące aromaty i niebanalne smaki. Bestseller „New York Timesa”. Kulinarna książka roku według prestiżowego „Observer Food Monthly”.
Poradnik dla kobiet oczekujących dziecka i tych, które planują mieć potomstwo. Zbiór przystępnie przedstawionych zasad prawidłowego odżywiania się, zdrowego stylu życia, higieny i kosmetyki ciała.